ONORARII CABINET DE AVOCATURA.

Onorariile Cabinetului de avocat Alexandru Ionut sunt stabilite în funcţie de dificultatea, amploarea sau durata cazului dumneavoastă. Onorariile se stabilesc în mod liber între avocat şi client.

Onorariile pot fi stabilite astfel:

Sunt stabilite pe ora de lucru, respectiv o suma fixă de unităţi monetare cuvenită pentru fiecare oră de servicii profesionale pe care o prestăm pentru dumneavoastră;

Constau într-o suma fixă cuvenită pentru un serviciu profesional sau pentru categorii de astfel de servicii profesionale pe care îl prestam sau, după caz, le prestăm pentru dumneavoastră; aceste onorarii se datorează indiferent de rezultatul obţinut prin prestarea serviciilor profesionale; se pot fixa şi onorarii periodice, inclusiv sub formă forfetară;

In completarea onorariului fixat putem conveni un onorariu de succes, cu titlu complementar, în funcţie de rezultat sau de serviciul furnizat; onorariul de succes constă într-o suma fixă sau variabilă stabilită pentru atingerea unui anumit rezultat.

Abordarea noastra in ceea ce priveste costurile este flexibila. Avem posibilitatea sa prestam serviciile juridice contra unui onorariu stabilit pe ora petrecuta in favoarea clientului sau contra unui abonament lunar. De asemenea, exista posibilitatea ca pentru probleme sau proiecte specifice aceste onorarii sa se stabileasca cu clientii in mod particular. De asemenea folosim sistemul onorariilor lunare fixe cand lucram cu clientii pe o baza permanenta. Bineinteles, in functie de intelegerea partilor si, mai ales, de necesitatile clientilor, asemenea onorarii pot fi combinate cu onorariul orar atunci cand un numar de ore este depasit.

La inceputul fiecarei tranzactii suntem intotdeauna bucurosi sa dam clientului o suma estimativa a onorariilor practicate, bazate pe previziunea unei durate de lucru si pe informatiile asigurate de catre client.

SA LUCRAM IMPREUNA

Din timp in timp avem promotii in care prezentam servicii cu preturi reduse sau promovam produse noi.